HEJ!


Mitt namn är Selma Kilic, jag har under majoriteten av mitt vuxna liv arbetat med mode på olika sätt men även med skönhet och heminredning, det är alla tre saker som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.


Mina senaste snart 10 år har jag spenderat på H&M där jag arbetar strukturerat och fokuserat mot uppsatta mål både i grupp och individuellt. Som person så är jag väldigt driven och lösningsorienterad och jobbar hårt för att uppnå de mål som förväntas av mig.

Efter väldigt många lärorika år på samma ställe så känner jag att det är hög tid för mig att utmana mig själv och prova något nytt och det är därför jag börjat studera Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet här i Stockholm.


Under våren 2022 (7 mars - 13 maj) så söker jag en praktikplats där jag kan få god handledning och möjlighet att utvecklas på och självklart en plats där jag kan bidra med mina färdigheter och engagemang till er verksamhet.


Ser alltid fram emot nya utmaningar och är övertygad om att min kompetens och positiva inställning är till stor fördel på många arbetsplatser.